23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü ve Judo Kulübü’nün katkılarıyla, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, konser ve judo gösterileriyle kutlandı.

Alev Ofluoğlu Konferans Salonunda düzenlenen etkinlikte, Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Kutup Ata Tuncer’in piyanosuna; gitarda Moleküler Biyoloji ve Genetik 1.Sınıf Öğrencisi Semih Erlik, vokalde ise Hukuk Fakültesi 4.Sınıf Öğrencisi Berat Tiken eşlik etti. Birbirinden neşeli çocuk şarkıları, Çocuk Gelişimi Bölümü 2.Sınıf öğrencilerinden oluşan bir koroyla seslendirildi.

Etkinliğin ikinci bölümünde ise Judo Kulübü Antrenörü Emine Baştağ ve Kulüp Başkanı Rumeysa Durmuş’un danışmanlığında, minik yıldızlar Mina Nur Doğan, İlke Gökmen ve Mustafa Yakışır Judo gösterisi yaptı.

Alkışlarla izlenen etkinlik, fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.