Azeri Sanatçı Cemile Zalova Kulakların Pasını Sildi

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi, Tercih ve Tanıtım Günleri kapsamında Azeri Sanatçı Cemile Zalova’yı konuk etti. Sanatçı, seslendirdiği sevilen eserlerle kulakların pasını sildi.

Üniversitenin Fuayesinde gerçekleştirilen etkinliğe, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Azmi Ofluoğlu, Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Alev Ofluoğlu, Rektör Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu, rektör yardımcıları, dekanlar, akademisyenler, öğrenciler ve tercih tanıtım günleri kapsamında Üniversiteyi ziyaret eden konuklar katıldı.

Azeri Sanatçı Zalova, sevilen eserleri seslendirirken, izleyiciler de ona eşlik etti. Kimi zaman Zalova, gelen istekleri de seslendirmeyi ihmal etmedi.

Konserin sonunda Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Azmi Ofluoğlu ve eşi Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Alev Ofluoğlu Sanatçı Zalova’ya çiçek takdim ederken, Rektör Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu ve konuklar ise Sanatçı Zalova’yı tebrik etti.

DESTEK