Besin Takviyeleri Paneli Düzenlendi

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi (İYYÜ) Eczacılık Kulübü (YYUPSA) ’Sosyal Sorumluluk Proje Dersi’ kapsamında ‘Besin Takviyeleri’ başlıklı bir panel düzenledi.

Alev Ofluoğlu Konferans Salonunda düzenlenen panele, İYYÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emir tan, İYYÜ Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İmer Okar, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Etkinliğin moderatörü Prof. Dr. Okar, yaptığı konuşmada “Çok heyecan duyduğum bir oturumun moderatörlüğünü yapacağım. Sebebi şu; birinci sınıf öğrencilerimizin kendi gayretleri ile düzenlediği bir paneli paylaşıyoruz. Bu çalışmayı kendi başlarına kendi istekleri ile çok emek sarf ederek yaptılar. Tüm ekibe böyle bir düzenleme yaptıkları için huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.

Gıda Takviyesi ve Beslenme Derneği Başkanı Samet Serttaş, Gıda Takviyesi ve Beslenme Derneği Başkan Yardımcısı Sema Toraman, Gıda Takviyesi ve Beslenme Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Uzun, Zade Vital Medikal Müdürü Dr. Didem Gülmez ve Diyetisyen Kübra Yazıcı, yaptıkları sunumlarda besin takviyelerinin mevzuatı, üretim süreci, sunum şekilleri, kilo kontrolündeki rolü ve kan şekerine olan etkilerinden bahsettiler.

Panel, plaket takdimi ve fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.