Kayseri Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi “Büyük Buluşma 2018 Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakülteleri Öğretim Elemanları Sergisi” isimli bir etkinlik düzenledi.

Sergiye, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammet GÜVEN, ÜAK-Sanat Dalları Eğitim

Konseyi Başkanı ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörü Prof. Yalçın KARAYAĞIZ, Türkiye’de sanat eğitimi veren fakültelerin dekanları ve öğretim üyeleri katıldı.

Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Zafer Bayburtluoğlu Sergi Salonunda yapılan etkinliğe, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erhan Tuna ve eserleri ile Grafik Tasarım Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Ümran Özbalcı Aria, Dr. Öğr. Üyesi Hande Çayır ve Araş. Gör. Duygu Sezgin katılmıştır.