Dil Okulu Yıl Sonu İngilizce Tiyatro Gösterisi Büyük Alkış Aldı

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Dil Okulu Koordinatörlüğü, ‘A Little Private Education’ ve ‘Today’s Special’ isimlerinde iki oyun sahneledi. İngilizce oynanan gösterilere seyirciler alkışlarıyla destek verdi.

Hazırlık Sınıfı öğrencilerinin İngilizcelerini geliştirme ve öğrendiklerini kullanmaları amacıyla, Alev Ofluoğlu Konferans Salonunda sahnelenen gösterilerin ilkinde Greg Vovos’un eseri ‘Today’s Special’ sahnelendi. Oyunda Kerem Adalı, Aleyna Özger ve Berk Sezai Çırak çeşitli karakterleri canlandırdı.

D.M Larson’un eseri olan ‘A Little Private Education’ isimli oyunda ise Umut Palabıyık, Sena Kuru, Egemen Özer ve Ayşe Adıyaman çeşitli karakterleri canlandırdı.

Etkinliğin sonunda Dil Okulu Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Hidayet Tuncay öğrencilere teşekkür belgesi takdim etti.