Eczacılık Fakültesi Oryantasyon Etkinliği Öğretim Üyeleri ile Öğrencileri Kaynaştırdı

Eczacılık Fakültesi’nin düzenlediği oryantasyon programı yeni öğrencilerimizle öğretim üyelerinin tanışmasının yanı sıra üst sınıflarla kaynaşmalarına da ortam oluşturdu.

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 24-25 ve 26 Eylül tarihlerinde üç gün süren oryantasyon etkinliği düzenledi. Dekan Prof. Dr. İmer Okar’ın açılış konuşması ile başlayan etkinliğin ilk gününde öğrencilere üniversiteyi tanıtan bilgilendirmeler yapıldı. Etkinliğin ikinci gününde öğrenciler Öğretim Üyeleriyle tanışma imkanı bulurken, dersler, Erasmus, staj imkanları gibi konularda bilgi sahibi oldular. Etkinliğin üçüncü gününde ise ‘Hazine Avı’ isimli grup etkinliği yapılırken, öğrenciler yoga ve karaoke yapma fırsatı buldular. Oryantasyon etkinliklerinin son gününde ise üniversitemizin fuaye alanında 1’inci sınıf öğrencileri ile öğretim üyeleri ve üst sınıflarda okuyan öğrencilerle bir araya geldiler. Oldukça sıcak ve samimi geçen buluşmada öğretim üyeleri ile öğrenciler sohbet etme imkânı buldular.

DESTEK