Prof. Dr. Ulutin: “Bu Konseri Mehmetçiklere Adıyoruz”

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi İletişim Fakültesi, ‘Hikayeden Fotoğraflar’ isimli bir sergi düzenledi.

Üniversitenin Fuayesinde düzenlenen etkinliğe, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emir Tan, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

3. ve 4. Sınıf Öğrencilerinin Öğr. Gör. Eren Aytuğ’un danışmanlığında çektikleri fotoğraflardan oluşan serginin açılış konuşmasını Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi M. Nizar Aslan yaptı.

Dr. Öğr. Üyesi Aslan: Her sene fark yaratan eserler ortaya çıkıyor

Dr. Öğr. Üyesi Aslan, sergide emeği geçen herkese teşekkürlerini ileterek, “Fakültemizde her sene yeni bir konu yeni bir tema ve yeni fotoğraflarla fark yaratan eserler ortaya çıkıyor. Bu kez Türk Edebiyatı ile Fotoğraf Sanatını harmanlayan bir sergiyi sizlere sunuyoruz” dedi.

Öğr. Gör. Eren Aytuğ: Edebiyat disiplini ile fotoğraf disiplinini buluşturduk

Sergi hakkında bilgiler veren Öğr. Gör. Eren Aytuğ “Öğrencilerimiz önce yazarların kitaplarından metinler buldular, sonra o metinlere eşlik edecek fotoğraflar çektiler. Toplamda 3 aylık bir çalışma sürecinde gerçekleşen projemizde, metinlerle fotoğrafların birbirine eşlik etmesini amaçlayarak Edebiyat Disiplini ile Fotoğraf Disiplinini buluşturduk” dedi.