Üniversitemiz Futsal Takımı Namağlup Unvanıyla Yarı Finalde

Üniversiteler arası Futsal çeyrek final müsabakasında İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Futsal Takımı Ayvansaray Üniversitesi takımını 8-4 yenerek yarı final oynamaya hak kazandı.

Üniversiteler arası Futsal çeyrek final müsabakasında 2 Nisan Pazartesi günü Küçükçekmece Osman Solakoğlu Kapalı Spor Salonu’nda İstanbul Yeni Üniversitesi ve Ayvansaray Üniversitesi salon futbol takımları karşı karşıya geldi. İlk devresi 2-2 biten maçın ikinci devresinde İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi büyük bir efor sarf ederek peş peşe goller attı. 6-2 devam eden maç sırasında rakip takımın kalecisinin İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi takımı oyuncularına dönerek, “Artık attığınız goller yeter!” şeklinde sözler sarf etmesi üzerine ortalık birden karıştı ve ‘sportmenlik dışı davranışta bulunduğu’ gerekçesiyle hakem, rakip takımın kalecisini oyundan attı. Daha sonraki dakikalarda İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi takımı iki gol daha bularak maçın skorunu 8-4 olarak belirledi.

İstanbul Yeni yüzyıl üniversitesi Futsal takımı yarı final müsabakası kapsamında 4 Nisan 2018 Çarşamba günü İstanbul Esenyurt Üniversitesi Futsal takımı ile karşılaşacak.