Öğr. Gör. Pelin Buruk Girişimciliğin Psikolojik Boyutunu Anlattı

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, ‘Girişimcilik Dersi’ kapsamında Öğr. Gör. Pelin Buruk’u konuk etti. Konferansta ‘Girişimciliğin Psikolojik Boyutu’ ele alındı.

Alev Ofluoğlu Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğin açılış konuşmasını SBF Hemşirelik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Şeyda Saydamlı yaptı.

Öğr. Gör. Saydamlı; “Bugün Pelin Buruk bize girişimciliğin psikososyal boyutundan bahsedecek. Bu konu girişimci olabilmek için çok önemli. Davranışlarımız, dikkat etmemiz gereken unsurlar, psikolojik yapımız gibi konularda kendisinden bilgiler alacağız” dedi.

Öğr. Gör. Buruk, kendi hayatından örnekler vererek ‘Girişimcilik’ kavramını tanımladı. Psikoloji ile Girişimciliğin bağlandığı noktaları ele alan konuşmacı, sunumunu öğrencilere aktardığı teorik bilgilerle tamamladı.