Prof. Dr. Hüsniye Doğruman Yüzmede Gümüş Madalya Aldı

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hüsniye Doğruman, Marmaris’te düzenlenen Aqua Masters Yüzme Şampiyonası’nda ikinciliği elde ederek gümüş madalya kazandı.

Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüsniye Doğruman 18-19-20 Mayıs tarihleri arasında Türkiye LYüzme Federasyonu tarafından desteklenen ve Marmaris İçmeler’de düzenlenen Uluslar Arası Aqua Masters Yüzme Şampiyonası’na katıldı. Prof. Dr. Doğruman 500 yarışmacının mücadele ettiği yarışmada 60-64 yaş grubunda 1.500 metre açık su yüzme yarışmasında ikinciliği elde ederek gümüş madalya aldı. Prof. Dr. Hüsniye Doğruman’ı elde ettiği başarıdan dolayı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.