İş Sağlığı Ve Güvenliği Bölümü’nden Gölcük Tersanesi’ne Teknik Gezi

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü öğretim elemanları ve öğrencilerinin katılımıyla T.C. Milli Savunma Bakanlığı Gölcük Tersanesi Komutanlığına teknik gezi düzenlendi. Gezide tersane yetkilileri, Türk Deniz Kuvvetlerinin gemi ve denizaltıları ile alt sistemlerinin inşa, bakım ve geliştirme faaliyetlerini tanıttılar. Gezide aynı zamanda tersane çalışanlarının sağlığını koruma ve güvenliğini sağlama amaçlı uygulamalar, çeşitli teknik ve iş süreç planlaması gibi önlemler yerinde görüldü. Teknik geziyi organize eden İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Tahsin Aykan Kepekli konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Gezi sayesinde ülkemizin bu alanda gelmiş olduğu göğüs kabartıcı yüksek seviyeyi gözlemleme fırsatı bulduk. Teknik gezimiz öğrencilerimizin tecrübe kazanması açısından son derece verimli ve faydalı olmuştur” diye konuştu.