İzler İsimli Tiyatro Oyunu Büyük Alkış Aldı

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü öğrencileri, ‘İzler’ isimli bir tiyatro oyunu sergiledi. Seyircilerin nefeslerini tutarak izledikleri oyun, ayakta alkışlandı.

İYYÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Öğretim Görevlisi Barbaros Andiç’in yönettiği ‘İzler’ isimli gösteri, ‘Oyun Çalışması’ dersi kapsamında 3.sınıf öğrencileri tarafından sergilendi.

Dans Salonunda gösterimi yapılan oyuna, akademik ve idari kadro ile öğrenciler ve onların aileleri katıldı.

Yöneten: Barbaros Andiç

Dramaturg: Çiğdem Kılıç

Efekt: Kutup Ata Tuncer

Afiş Tasarım: Duygu Sezgin