“Kerata” Filmi Festivalde Yarışacak

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü 2016-2017 Eğitim- Öğretim dönemi mezun öğrencilerinden Kasım ÖRDEK’in çektiği film, 65 ülkeden toplam 1342 kısa filmin başvurduğu 14. Akbank Kısa Film Festivali’nde finalist oldu.

Proje danışmanlığını Dr. Öğr. Üyesi Remziye Köse Özelçi’nin yaptığı “Kerata” adlı film, 19-29 Mart 2018 tarihleri arasında 14.sü düzenlenecek olan Akbank Kısa Film Festivali Ulusal kategoride “En İyi Film” olarak diğer filmler ile yarışacak.

Seçilecek olan yapımlar, 14.Akbank Kısa Film Festivali’nin ardından “Ödüllü Filmler Üniversitelerde” etkinliği kapsamında; Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki üniversite yerleşkelerinde gösterime girecek.

Değerli öğrencimiz Kasım ÖRDEK’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.