KOSGEB’den İş Planı Ödülü Alan Öğrencilere Plaket Verildi

Kosgeb’den ‘İş Planı Ödülü’ alan İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu’nun 3 öğrencisine plaket verildi.

Kosgeb’in düzenlediği yarışmada dereceye girerek ödül alan öğrencilere başarı belgeleri ve plaket takdimi için senato toplantısı sırasında bir tören yapıldı. Törende, ödül alan öğrencilerimizden Nurselen YILDIZ, Saliha Büşra SAZİL ve Taha Kerem YILDIRIM’a İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu ve bölüm akademisyenleri tarafından plaket ve başarı belgeleri verildi. Rektörümüz Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu, ödül alan öğrencilerimizi kutlayarak, projelerini bir an önce hayata geçirmeleri temennisinde bulundu.

Öğrencilerimizin Ödül Alan Projeleri

KOSGEB’in üniversite öğrencilerine yönelik olarak düzenlediği yarışmada;

Birincilik ödülünü “Yıldız Sağlıklı Yaşam Köyü” iş planı ile Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü 3. Sınıf öğrencisi Nurselen YILDIZ,

İkincilik ödülünü “LEYL Cam Atölyesi” iş planı ile Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü 3. Sınıf öğrencisi Saliha Büşra SAZİL,

Üçüncülük ödülünü ise “E-Ticaret” iş planı ile Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret programı 2. Sınıf öğrencisi Taha Kerem YILDIRIM almıştı.