Latin ve Halk Dansları Gösterisi Düzenlendi

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi (İYYÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) ‘Yaşlı Bakımı’ programı öğrencileri, ‘Latin ve Halk Dansları’ gösterisi düzenledi.

Yaşlı Bakımı Program Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Deniz Taşkın danışmanlığında yapılan etkinliğe, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Azmi Ofluoğlu, Rektör Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu, dekanlar, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Gösteri, İYYÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Öğr. Gör. Tamer Levent ve SHMYO Yaşlı Bakımı Programı Dr. Öğr. Üyesi Deniz Taşkın’ın Vals gösterisi ile başladı.

Öğrencilerin latin ve halk dansı gösterileri ile devam eden etkinlik, İYYÜ Rektörü Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu’nun öğrencilere teşekkür belgesi takdiminin ardından sona erdi.