Libya ve Suriye Uyruklu Öğrencilerimizin Mezuniyeti Coşkuyla Kutlandı

Libya ve Suriye uyruklu öğrenciler, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Yüksek Lisans Programından, düzenlenen bir törenle mezun oldu.

Alev Ofluoğlu Konferans Salonunda gerçekleşen törene, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Azmi Ofluoğlu, Rektör Prof. Dr. İ. Yaşar Hacısalihoğlu, Libya Askeri Ataşesi Tuğgeneral Ali Turmal, Libya Akademik Ataşesi Abdullatif M. Latif, Diplomat Mohammed Elajnef akademisyenler ve öğrencilerin aileleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. İ. Yaşar Hacısalihoğlu, kardeşlik ve dostluk bağlarına dikkat çekerek “Biz bu törenin kapsamlı olarak ikincisini icra ediyoruz. Bizim için oldukça önemli ve heyecan verici. Libya, Türkiye için her zaman kardeş ve dost bir ülkedir. Biz sizlerle bu eğitim nedeniyle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduk. Bu mutluluğu her daim yaşamak istiyoruz. Sizler bizim bundan sonra gönül köprümüz, elçimiz olacaksınız. Biz sizleri her zaman İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi ailesinin bir ferdi sayacağız. Biz sizi unutmayacağız, sizde bizi unutmayacaksınız. Bu beraberliğin bir başlangıcıdır. Çok güzel pırıl pırıl çocuklarımızı görüyorum, ailelerin yanında. İnşallah onlarda İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesinde okuyacaklar” dedi.

Öğrencilere diplomaları, Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Azmi Ofluoğlu, Rektör Prof. Dr. İ. Yaşar Hacısalihoğlu, Libya Askeri Ataşesi Tuğgeneral Ali Turmal ve Libya Akademik Ataşesi Abdullatif M. Latif tarafından takdim edildi.

Etkinlik kep atma töreni, fotoğraf çekimi ve kokteylin ardından sona erdi.

DESTEK