Mehmet Ata Özer, Sports TV'nin Konuğu Oldu

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Mehmet Ata Özer, Sports TV’ye konuk oldu.

Ahmet Çakır’ın hazırlayıp sunduğu ‘Spor Sever’ programına katılan Özer, spor ve eğitim hayatı hakkında bilgiler vererek İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesinde yapmayı planladığı projelere değindi. Özer, “Mütevelli Heyeti Başkanımız Dr. Azmi Ofluoğlu, Rektörümüz Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu ve Genel Sekreterimiz Yakup Hayırlıoğlu’nun katkıları ve onların bana olan güvenleriyle İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesinin çatısında bir halı saha inşa ediyoruz. Projemiz yaklaşık 15-20 gün içerisinde sona erecek” dedi.

Programda ilköğretim ve liselerdeki idarecilik konusuna da değinen Mehmet Ata Özer, “İdarecilerin pek çoğu sporu bilmiyor. Spora olan yaklaşımları yanlış. İdareci problem üretmemeli, problem çözmeli. Çocukların her gün olmasa bile antrenman yapmasına müsaade edilmeli. Okul idarecilerinin mutlak suretle sporun hangi dalı olursa olsun spora meyilli olmaları lazım veya müfredatın buna göre ayarlanması lazım” dedi.