Öğrenci Konseyinden Mehmetçiğe Anlamlı Ziyaret

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Öğrenci Konseyi, “Sende Mektubun ya da Hediyen ile Mehmetçiğe Destek Ol” kampanyası kapsamında, Kilis’in Elbeyli ilçesinde yer alan Çıldıroba Harekat Üssü’nü ziyaret etti.

Zeytin Dalı Operasyonu’nda mücadele veren Mehmetçikler ile bir araya gelen Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler 3. Sınıf Öğrencisi ve Konsey Başkanı Şeyhmus Ortakaya, Mimarlık 3.Sınıf Öğrencisi Yusuf Kara ve İşletme 2.Sınıf Öğrencisi Muhammet Bahadır Tös, askerler ile birlikte Cuma namazı kılarak, yemekhanede yemek yediler.

Askerlerin günlük kullandığı ihtiyaçları ve öğrenci mektuplarını Mehmetçiğe veren ekip, daha sonra Türk Silahlı Kuvvetleri ile birlikte İdlip sınırına kadar geçerek askeri mühimmat deposunu ziyaret etti.

Konsey adına konuşma yapan Ortakaya, “Mehmetçiğin Yanında olarak onlara moral vermek istedik. Gerçekten çok mutlu oldular olumlu tepkiler aldık” dedi.