Öğretim Üyemize TÜBİTAK Yurtdışı Doktora Sonrası Araştırma Bursu

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişimi Programı Dr. Öğretim Üyesi Yasemin Acar Çiftçi, TÜBİTAK’tan “Yurtdışı Doktora Sonrası Araştırma Bursu” almaya hak kazandı.

Dr. Öğretim Üyesi Yasemin Acar Çiftçi’nin TÜBİTAK 2219 - Yurt Dışı Doktora Sonrası Araştırma Burs Programı kapsamında, Amerika Birleşik Devletleri, Virginia Eyaleti, College of William & Mary, School of Education’da Dr. Jamel K. Donner ile gerçekleştireceği “Çok Kültürlü Eğitim ve Öğretmen Yeterlikleri” başlıklı doktora sonrası araştırma önerisi TÜBİTAK tarafından desteklenmektedir. Çalışmanın gerçekleştirileceği College of William & Mary, Amerika Birleşik Devletleri’nin en eski üniversitelerinden biri olup, Harward Üniversitesi’nden kurulan ikinci kamu üniversitedir.

Dr. Öğretim Üyesi Yasemin Acar Çiftçi, bu destek kapsamında bir yıl süre ile Amerika Birleşik Devletleri’nin, özellikle kültürel açıdan homojen olmayan eyaletlerindeki okul öncesi, temel eğitim ve orta öğretim ve yükseköğretim kurumlarında araştırmalarını sürdürecek.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişimi Programı Dr. Öğretim Üyesi Yasemin Acar Çiftçi’yi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.