Okul Aile İş Birliği ve Çocuk İhmal ve İstismarı Seminerleri Düzenlendi

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü ve İlk ve Acil Yardım Bölümleri, İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde yer alan Lütfi Banat Ortaokulunu ziyaret etti.

Okul Aile İş Birliği Seminerinde, Çocuk Gelişimi Bölümü Öğretim Görevlisi Uzman Sevtap Açıkgöz; öğretmenlere ve velilere çocuk ve okul ilişkisinde öznelerin önemi ve sorumluluklar hakkında bilgiler vererek velilerin çocuklarla ilişkileri, sınırlar ve sorumluluklar kavramlarına değindi.

Çocuk İhmal ve İstismarı Seminerinde ise İlk ve Acil Yardım Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Nurcan Hamzaoğlu; öğretmen ve velilere istismar ve ihmal konuları ile nasıl fark edilecekleri ve bu durumda neler yapılması gerektiği hususlarında detaylı bilgiler verdi.