PharmaVision’a Teknik Bir Gezi Düzenlendi

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü, PharmaVision’a teknik bir gezi düzenledi. Öğrenciler teoride öğrendikleri bilgileri, uygulamalı olarak görme şansı elde etti.

‘Fiziksel Risk Etmenleri’ ve ‘Kimyasal Risk Etmenleri’ dersleri kapsamında; SBF Dekanı Prof. Dr. Cüneyt Ulutin ve Öğr. Gör. Aliye K. Hakan’ın danışmanlığında İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü 2. Sınıf öğrencileriyle düzenlenen gezide, öğrencilerin bakış açılarını zenginleştirmeleri amaçlandı.

Öğrencilerle PharmaVision yetkilileri arasında yapılan söyleşide; kariyer planı, yabancı dil bilgisi ve gerek sektörle ilgili gerekse sektör dışı birçok konuda disiplinli bir şekilde yol alan öğrencilerin, gelecekteki kariyer yolculuklarında daha başarılı olacakları vurgulandı.