İstanbul Toastmasters Kulüp Başkanı Rasih Bensan Konuğumuz Oldu

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü öğrencileri, Topluluk Önünde İngilizce Sunum Kulübü İstanbul Toastmasters’ın 2017-2018 Başkanı Rasih Bensan ile bir araya geldi.

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Grafik Tasarımı Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Hande Çayır’ın ‘Ambalaj Tasarımı’ dersine konuk olarak katılan Bensan, ‘Topluluk Önünde Sunumlarda Tecrübeli Konuşmacıların En Sık Yaptıkları 3 Hata’ konulu sunumunu gerçekleştirdi.

Öğrencilerin sorularını yanıtlayan ve onları interaktif uygulamalar ile alıştırmalar yapmaya davet eden Bensan, kendisi ile iletişimde olmak isteyen öğrencilerle bağlantı alışverişi yaptı.

Grafik Tasarım bölümü öğrencileri, mevcut staj ve iş döneminde işlerini kolaylaştıracak bu sunum tekniklerini kullanmaya önümüzdeki haftadan itibaren başlayacaklarını belirttiler.