Müzik Dinletisi Eşliğinde Oryantasyon Eğitimi

2018 YKS’de Üniversitemizin Sağlık Bilimleri Fakültesi’ne bağlı çeşitli bölümlere yerleşen öğrencilere müzik dinletisi eşliğinde oryantasyon toplantısı gerçekleştirildi.

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi’ne bağlı; Beslenme ve Diyetetik, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Hemşirelik, İş Sağlığı ve Güvenliği ve Sağlık Yönetimi bölümlerine bu yıl yerleşen öğrencilere yönelik olarak konferans salonunda bir oryantasyon eğitimi düzenlendi. Fakülte öğretim üyelerinin de katıldığı buluşmada Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cüneyt ULUTİN öğrencilere ilk dersi verdi. Oryantasyon eğitiminde öğrencilere ayrıca bölüm başkanları tarafından bölümler ile ilgili bilgi verildi. Program sonunda Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Can METE ile üniversitemiz öğrencilerinden Semih ERLİK salondakilere müzik dinletisi sundu.