Sağlıkta Girişimcilik ve Girişimcilik Hikâyesi Konferansı Düzenlendi

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, ‘Girişimcilik’ dersi kapsamında Medilife Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Osman DENİZ, İngilizce Okutmanı Salih TATAR ve Adem İSLAMOĞLU’nu konuk etti.

Dr. Osman Deniz: “Yönetimde dürüstlük ilkesi önemlidir”

Açılış konuşmasını Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Resul İZMİRLİ’nin yaptığı "Sağlıkta Girişimcilik ve Girişimcilik Hikâyesi' isimli konferansta, Dr. Osman Deniz yapılan işin kaliteli yapılması gerektiğini vurgulayarak yönetimde dürüstlük ve eşitliğin önemi üzerinde durdu.

Salih Tatar: “İngilizce öğrenilmesi zor bir dil değil”

Kendi geliştirdiği İngilizce öğrenme yöntemi ile ilgili bilgiler veren Salih Tatar, İngilizcenin aslında öğrenilmesi zor bir dil olmadığını vurgulayarak, bu dilin nasıl daha kolay yöntemler ile öğrenebildiğine ilişkin örnekler verdi. Salih Tatar’ın İngilizce öğrenim yöntemi ile İngilizceyi öğrenen ve azim ve kararlılığın örneği olan Adem İslamoğlu ise kendi hayat hikayesinden yola çıkarak başarıya adım adım nasıl ulaşılabileceği konusunda bilgiler vererek istenildiği takdirde ulaşılamayacak bir hedef olmadığını vurguladı.