Sanatçı Gökcan Sanlıman Miniklerle Buluştu

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü öğrencileri ‘’Yarına Dünden Umutluyuz Çünkü Hayal Ediyoruz’ sloganıyla, Kasımpaşa Çocuk Yuvasından gelen minikleri, Sanatçı Gökcan Sanlıman ile buluşturdu.

Etkinliğe Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Cüneyt Ulutin, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Itır Erkan, Kasım Paşa Çocuk Yuvasından gelen misafirler ve öğrenciler katıldı.

Sanatçı Gökcan Sanlıman, Türk Pop Müziğinin sevilen şarkıları ile kulakların pasını silerken, seyirciler de alkışlarıyla ona eşlik etti.

Müzik dinletisi, SBF Dekanı Prof. Dr. Cüneyt Ulutin’in Sanatçı Gökcan Sanlıman ve Kasımpaşa Çocuk Yuvası Yetkililerine çiçek takdiminin ardından sona erdi.