Tenis Takımımız Antalya Yolcusu

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Tenis Takımı, ilk servisi atmak için Antalya’ya gidiyor.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun düzenlediği Üniversiteler Arası Tenis Müsabakalarında İYYÜ Tenis Takımı 2.Ligden 1.Lige yükselmek için mücadele edecek.

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İ. Yaşar Hacısalihoğlu, yolculuk öncesi öğrenciler Buse Kaya, Esra Nur Çiftçi, Hatice Çağla Karal, Engin Doğan, Galip Can Kaya ve Süha Değirmencioğlu ile bir araya geldi. Takım ve turnuva hakkında öğrencilerden bilgi alan Prof. Dr. Hacısalihoğlu, başarı ve bol şans dileklerini ileterek öğrencileri tebrik etti.

İYYÜ Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Mehmet Ata Özer, müsabakalar hakkında bilgi vererek “Turnuvalara 24 üniversite katılıyor. Biz 2.Ligde mücadele veriyoruz. Derece yapıp şampiyon olursak bir üst kademeye çıkacağız. Antalya’da 7 Mart akşamı kura çekilecek ve karşılaşacağımız takımlar belli olacak. 2.Ligden 3 takım 1.Lige çıkacak, 1.Ligden üç takım da Süper Lige çıkacak” dedi.

DESTEK