Tercih Tanıtım Günlerinin Sona Ermesi Pasta Kesilerek Kutlandı

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesinde 31 Temmuz’da başlayan tercih tanıtım günleri 14 Ağustosta sona erdi. Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Azmi Ofluoğlu ve Rektör Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu, tanıtım personeli ile birlikte pasta kesti.

15 gün yoğun bir şekilde süren tercih tanıtım günlerinde, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesini ziyaret eden aday öğrencilere ve ailelerine, rehberlik hizmeti ile birlikte bölüm ve programlar hakkında bilgiler verildi. Öğrenciler kariyer hayatlarına ilişkin aydınlatıldı.

14 Ağustos’ta Tercih ve Tanıtım Günlerinin sona ermesi ile birlikte görkemli bir pasta kesilerek kutlama yapıldı. Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Azmi Ofluoğlu yaptığı konuşmada tercih ve tanırım ekibinin samimiyet, içtenlik ve güler yüzlülüğüne vurgu yaparak “Ben hakikaten sizler kadar samimi ve sıcak davranan görmedim” dedi.

Rektör Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu ise Tercih ve Tanıtım Günlerindeki yoğunluğa ve verilen emeğe dikkat çekerek “Türkiye'deki bütün gençlerin arzuladıkları, istedikleri hedeflere ulaşmalarını diliyoruz. Hepiniz büyük bir emek verdiniz. 15 günlük yorucu emeğin birer paydaşı oldunuz. Son derece uyumlu bir ekiptiniz. Hocalarımız zaten her zamanki bilgi birikimiyle Üniversitemizin önceliklerini özgünlüklerini öne çıkarmış oldular. Vakıf üniversitesi olarak bir sorumluluğu da yerine getirdik. Eğitim ücretlerimizle öğretim kadromuzla hiç kimsenin açıkta kalmayarak gerçek bir üniversite atmosferi ile buluşmasını arzuluyoruz. Herkesi tebrik ediyorum ve kutluyorum” dedi.

Konuşmaların ardından, Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Azmi Ofluoğlu ve Rektör Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu’nun, tanıtım personeli ile birlikte pasta kesmesinin ardından Tercih ve Tanıtım Günleri sona erdi.

DESTEK