Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Öğrencilerinden Hijyen Kampanyası

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi (İYYÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı 2. Sınıf öğrencileri, “Eğlen-Öğren-Hijyen” isimli bir kampanya düzenlediler. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında yapılan kampanyada, Ataşehir Akşemsettin İlköğretim Okulu Öğrencilerine ‘Hijyen’ eğitimi verildi.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Program Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Süheyla Yazıcıoğlu ve Öğr. Gör. Hayriye Ercan danışmanlığında ve bölüm öğrencilerinden Ayşe Nur Babürhan koordinatörlüğünde gerçekleştirilen “İlköğretim Okulunda Kişisel Hijyen Eğitimi” başlıklı sunumda, 3 ve 4. sınıf öğrencilerine kişisel bakımın nasıl yapılacağı görsel öğelerle anlatıldı.

Sunumun ardından İYYÜ öğrencisi Ayşe Nur Babürhan, Rabia Ayça Karadeniz, Burçin Kengeralan, Ahsen Yılmaz, Alperen Koç, Buğrahan Tortop ve Bünyamin Adam, ilköğretim öğrencilerine hazırladıkları sıvı sabunları hediye olarak dağıttı.

İYYÜ öğrencisi Alperen Koç tarafından gerçekleştirilen müzik dinletisinin ardından etkinlik sona erdi.