Türkiye Üniversiteler Arası Tiyatro Festivaline Katıldık

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Öğrencileri, Maltepe Üniversitesi ve Kartal Belediyesi İşbirliği ile düzenlenen ‘Türkiye Üniversiteler Arası Tiyatro Festivali 2018’ in kapanış ve ödül törenine katıldı.

İYYÜ Ekibi etkinliğe, Müzik Düzenleme ve Realizasyonunu Dr. Öğr. Üyesi Kutup Ata TUNCER'in, Koreografisini ise Öğr. Gör. Handan BAYINDIR TUNA ve Prof. Dr. Erhan TUNA'nın yaptığı "Tiyatro Şarkıları" adlı gösteriyle katıldı.

13 Mayıs akşamı Kartal Belediyesi Hasan Ali Yücel Sahnesi’nde kapanış gösterisi olarak gerçekleştirilen ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erhan TUNA'nın da katıldığı gecede; İYYÜ Sahne Sanatları öğrencileri büyük bir beğeni ile izlendi.

Öğrencilerin başarıları seyirciler ve festival komitesi tarafından ayakta alkışlanarak ödüllendirildi.