Üniversite Koromuz 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe Renk Kattı

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında ‘Kadın Tonlarında Ezgiler’ isimli bir konser düzenlendi. Öğretim üyelerinden oluşan ekip, sevilen şarkılarla dinleyicileri mest etti.

Dr. Öğr. Üyesi Kutup Ata Tuncer yönetimindeki koroda; Prof. Dr. Asiye Nurten, Doç. Dr. Meriç Karacak, Dr. Öğr. Üyesi Deniz Taşkın, Dr. Öğr. Üyesi Süheyla Yazıcıoğlu, Dr. Öğr. Üyesi Ayten Arıkan, Dr. Öğr. Üyesi Hamit Özçekiç, Dr. Öğr. Üyesi Bilgehan Ece Şakrak, Dr. Öğr. Üyesi Seher Şeylan, Öğr. Gör. Aliye Kaşarcı Hakan, Öğr. Gör. Can Mete, Araş. Gör. Ulaş Çınar sahne aldı. Koroya gitarda Moleküler Biyoloji ve Genetik Öğrencisi Semih Erlik, kemanda ise Biyomedikal Mühendisliği öğrencisi Berkay Sevinç eşlik etti.

Programın sonunda sahneye çıkan Prof. Dr. Canan Karatay ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Demir Budak, koro ile birlikte şarkı söyledi. ‘Odam Kireç Tutmuyor’ şarkısını seslendiren Prof. Dr. Karatay, ardından bir de şiir okudu.