Yeteneğiniz Mesleğiniz Olsun!

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Grafik Tasarım ve Sahne Sanatları Bölümleri Özel Yetenek Sınavları 3 Ağustos – 21 Eylül tarihleri arasında haftanın Pazartesi ve Cuma Günleri gerçekleştirilecektir.

Sahne Sanatları Bölümü (Oyunculuk)

Sahne Sanatları Bölümü özel yetenek sınavına girecek adayların Türk ve dünya tiyatro literatüründen seçkin eserlerden alınmış dram ve komedi türlerinde birer tirat hazırlaması gerekmektedir. Sınava girecek adayların rahat kıyafet giymesi önerilir.

Sınav Tarihleri: 3 Ağustos - 21 Eylül tarih aralığındaki tüm Pazartesi ve Cuma günleri

Saat: 14:00

Yer: Alev Ofluoğlu Konferans Salonu, Cevizlibağ Topkapı Azmi Ofluoğlu Yerleşkesi

Grafik Tasarımı Bölümü

Sınav jürisi tarafından belirlenen bir veya birkaç objenin karakalem çiziminden oluşan kompozisyon değerlendirilmektedir. Grafik Tasarım Bölümü özel yetenek sınavına girecek adayların sınav için herhangi bir malzeme getirmeleri gerekmemektedir. Gerekli malzemeler üniversitemiz tarafından sağlanacaktır.

Sınav Tarihi: 3 Ağustos - 21 Eylül tarih aralığındaki tüm Pazartesi ve Cuma günleri

Saat: 14:00

Yer: 109 No’lu Atölye, Cevizlibağ Topkapı Azmi Ofluoğlu Yerleşkesi

Sınavlara giriş için gerekli belgeler;
- Sınavlarımız ücretsizdir.

- Aşağıda belirtilen belgelerin online kayıt esnasında yüklenmesi gerekmektedir.Online kayıt ile ilgili sorun yaşayan adaylarımız 444 50 01 / dahili 2017’den ulaşarak ya da santralden Güzel Sanatlar Fakültesi’ne bağlanarak yardım alabilirler.

- 2018 TYT'de herhangi bir puan türünde 150 puan barajını aşmış olduğunu gösteren sınav sonuç belgesi.

- Engelli adaylarımız için baraj puanı 100’dür ve alınan puanlar iki yıl süresince geçerlidir.

- Nüfus cüzdanı fotokopisi

ONLINE KAYIT İÇİN TIKLAYINIZ.

Bölümlerin Burs Bilgileri:

Grafik Tasarım: 4 Öğrenci %100 Burslu / 32 Öğrenci %50 Burslu

Sahne Sanatları: 3 Öğrenci %100 Burslu / 27 Öğrenci %50 Burslu

Ücret ve Burs Detayları için; http://www.yeniyuzyil.edu.tr/ogrenci/files/2018-2019-kontenjan-puan-ucret.pdf?v=2

Ayrıntılı Bilgi:

Özel Yetenek ile öğrenci alınan bölümler hakkında detaylı bilgiyi üniversitemizin 444 50 01 santral numarasından 2017, 1409 numaralı dâhili hatlarından alabilirsiniz.