Anasayfa / Duyurular
"Eğitimi Milli ve Yerel Düşünmek" Paneli

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi, Türk eğitim isteminin milli ve yerel özellikler ile dönüşümü gerekliliğinin ele alınacağı "Eğitimi Milli Ve Yerel Düşünmek" konulu bir panele ev sahipliği yapacak. 20 Kasım 2017 Pazartesi günü saat:14.00'te Alev OFLUOĞLU Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek panelin moderatörlüğünü İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Yaşar Hacısalihoğlu yapacak.

Panelin konuşmacıları arasında ise Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Polis Akademisi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Kırıkkale Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Levent Eraslan, Konya Ekol Koleji'nden Dr. Mehmet Birekul ve Doğru Cevap Eğitim Kurumları'ndan Ramazan Akarsu bulunuyor.

LCV: Akın TERZİOĞLU
akin.terzioglu@yeniyuzyil.edu.tr