Anasayfa / Duyurular
Yozgat’ta 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Paneli

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu, 15 Temmuz 2016 yılında FETÖ/PDY terör örgütü tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişiminin 2’nci yılında Yozgat Valiliği’nin düzenlediği “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” başlıklı panelde konuşacak.

Yozgat Valiliği, 15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ/PDY terör örgütü tarafından Türk Demokrasisine ve Milli İradeye karşı teşebbüs edilen hain darbe girişiminin yıldönümüne yönelik bir etkinlik programı hazırladı. Bu kapsamda 12 Temmuz 2018 Perşembe günüsaat 14.00’te Yozgat Valiliği Konferans Salonu’nda “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” başlıklı bir panel gerçekleştirilecek. Panele İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yaşar HACISALİHOĞLU’nun yanı sıra Kırıkkale Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Levent ERASLAN, Bozok Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Alper MUMYAKMAZ ve Bozok Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Gökberk YÜCEL konuşmacı olarak katılacaklar.