Anasayfa / Duyurular
Avukat Tuğsan Yılmaz Öğrencilerle Bilişim Suçlarını Konuştu…

Sosyal Medya ve İnternet Yayıncılığı Uzmanı Avukat Tuğsan, Yılmaz Yeni Yüzyıl Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerine “Bilişim suçları” konusunda seminer verdi.

Alev Ofluoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seminere Yeni Yüzyıl Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Kamile Akgül ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı. Tuğsan Yılmaz, sosyal medya ve internet yayıncılığı hakkında deneyimlerini paylaştı.

Seminere katılan öğretim görevlilerine ve öğrencilere sosyal medyanın insanlar üzerinde bıraktığı olumlu ya da olumsuz etkilerden bahseden Yılmaz, kişisel hesaplardan dolayı doğabilecek suç unsurları hakkında da bilgi verdi.

Öğrenciler tarafından ilgi ile takip edilen mesleki eğitim seminerinin sonunda Avukat Tuğsan Yılmaz’a İletişim Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Kamile Akgül tarafından teşekkür belgesi sunuldu.

DESTEK