"Nerede Yaşıyoruz" Fotoğraf Sergisi

9.2.2017

Yaşadığımız yer hayatımızda iz bırakır, bizden izler taşır. İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri bu izlerin peşine düştü, evlerin içlerini fotoğrafladı. "Nerede Yaşıyoruz?" sorusunun cevabını arayan fotoğraflar, İstanbul'un dört bir yanından farklı etnik kültürlere sahip, çeşitli gelir gruplarından insanları ve yaşadıkları evleri gösteriyor. İnançlarımız, idollerimiz, ekonomik durumumuz, hayal gücümüz, gençliğimiz, olgunluğumuz, yaş almışlığımız evlerimizde nasıl görünüyor, çevremizde kimler var, kimlerle beraber yaşıyoruz, kimliğimiz, farklılıklarımız yaşadığımız yerlere nasıl yansıyor gibi pek çok başlığı tartışmaya açıyor.

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi İletişim Fakültesi, Radyo Televizyon Sinema, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Görsel İletişim Tasarım ve Yeni Medya ve Gazetecilik Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan fotoğraf sergisi, 27 Şubat - 27 Mart 2017 tarihleri arasında İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Topkapı Dr. Azmi Ofluoğlu Yerleşkesi'nde görülebilir.