Dünya Kadınlar Günü kapsamında, Saat 14:00'da "Yeni Yüzyılın Çalışan Kadınları Fotoğraf Sergisi" Açılacak

3.3.2017

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi İletişim Fakültesinin katkılarıyla, "Yeni Yüzyılın Çalışan Kadınları" konulu bir fotoğraf sergisi düzenleniyor.

8 Mart 2017 Çarşamba Günü Saat 14:00'da Fuaye Alanında yapılacak olan etkinlik için, Öğr. Gör. Eren Aytuğ’un koordinatörlüğünde 60 Akademik ve İdari kadın çalışanın fotoğrafı çekilerek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü hakkındaki düşünceleri alındı.

Serginin hazırlığı, İletişim Fakültesi Araştırma Görevlileri ve İletişim Fakültesi Öğrencileri Tarafından yapıldı.