Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğrencileri Suşi Yaptı

Şef Micheal Leong’un Anlatımıyla Öğrenciler 4 Çeşit Suşi Tabağı Hazırladı


İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencileri, bölümün uygulama mutfağında Suşi yapmayı öğrendi.

Sancak Inflight Catering Uzakdoğu Mutfağı Danışmanı Executive Şef Micheal Leong ile bölüm öğrencilerinin bir araya geldiği etkinlikte, Uramaki, Futomaki, Hasomaki ve Nigiri olmak üzere dört çeşit Suşi hazırlandı.

Yapım aşamasının tamamlanmasının ardından, öğrenciler hem tadım yaptı hem de bölümün akademisyenlerine ikramda bulundu.





Başa Dön

--