Bitirme Projeleri Beğeniyle İzlendi

Hippi Ana, Nihayet Bitti ve Ayrılık İsimli Oyunlar Sahnelendi
Bir senelik titiz bir çalışmanın sonucu olarak ortaya çıkan “Hippi Ana”, “Nihayet Bitti” ve “Ayrılık” adlı oyunlar 4. Sınıf öğrencilerinin Bireysel Proje dersi kapsamında yer alıyor.

Hippi Ana
Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü öğrencilerinin Öğr. Gör. Barbaros ANDİÇ’in süpervizörlüğünde düzenlemiş olduğu “Hippi Ana” adlı tiyatro oyunu 24 Mayıs 2016 tarihinde saat 13.00’te Alev Ofluoğlu Konferans Salonunda gerçekleşti. Hippi Ana adlı oyunda 4. Sınıf öğrencimiz Zeynep Dengiz sahneye çıktı.

Nihayet Bitti
Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü 4. Sınıf öğrencilerinin Öğr. Gör. Handan BAYINDIR TUNA’nın süpervizörlüğünde düzenlemiş olduğu “Nihayet Bitti” adlı tiyatro oyunu 30 Mayıs 2016 tarihinde saat 13.30’da Alev Ofluoğlu Konferans Salonunda gerçekleşti. “Nihayet Bitti” adlı oyunu 4. Sınıf öğrencimiz Berk Akpençe yönetirken yine 4. Sınıf öğrencimiz Mert Özmen ise oynadı.

Ayrılık
Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü 4. Sınıf öğrencilerinin Öğr. Gör. Handan BAYINDIR TUNA’nın süpervizörlüğünde düzenlemiş olduğu “Ayrılık” adlı tiyatro oyunu 31 Mayıs 2016 tarihinde saat 13.30’da Dans Salonu’nda gerçekleşti. Ayrılık adlı oyunda 3. Sınıf öğrencilerimizden Alper Varan ve 4. Sınıf öğrencilerimizden Ezgi Doğan sahneye çıktı.

Oyunlar üniversitemiz akademik ve idari birimleri ile öğrenciler ve ailelerinin de aralarında bulunduğu geniş bir seyirci kitlesi tarafından beğeniyle izlendi.