“Çatışma Yönetimi” Detaylarıyla Ele Alındı

“Mindfulness” Bilinçli Farkındalıkla Çatışma Yönetimi Konferansı Düzenlendi.

İstanbul Yeni yüzyıl Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Uygulama Araştırma Merkezi (YENİSEM) koordinatörlüğünde Alev Ofluoğlu Konferans Salonunda “Mindfulness” Bilinçli Farkındalıkla Çatışma Yönetimi Konferansı düzenlendi.

Kariyer, Yönetici ve Liderlik koçu Aydan Kayserili ve Bilinçli Farkındalık Eğitmeni Yonca Uluğ’un katıldığı konferans, meditasyon ile başladı. Tüm salon sessizce nefese odaklandı. Seansın ardından Aydan Kayserili “Çatışma Yönetimi” üzerine öğrencilere detaylı bilgiler verdi. Kayserili yaptığı sunumda çatışmaların stres yarattığına, fiziksel ve psikolojik problemleri ortaya çıkardığına dikkat çekerek, sözlerinde “Çatışma kaçınılmazdır. Çatışmayı iyi yönetemeyenler kavgayla karşı karşıya kalır” ifadelerine yer verdi.

Çatışmaların neden ortaya çıktığına ve çatışma tiplerine değinen Kayserili, Bilinçli Farkındalık Eğitmeni Yonca Uluğ ile birlikte öğrencilerin konuyu daha iyi anlamaları adına teatral bir gösteri yaptı. Konferansın sonunda Uluğ öğrencilere ve akademisyenlere “Mindfulness” hakkında bilgilendirici mesajlar vererek, kendi hizmetlerinden bahsetti.