“Eğiticinin Eğitimi” Programı Düzenledi

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi 21.06.2016 Salı Günü, öğretim üyeleri, öğretim görevlileri ve araştırma görevlilerine yönelik Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cüneyt Ulutin’in başkanlığında ve Dr. Öğr. Üyesi Şeyda Saydamlı’nın koordinatörlüğünde “Eğiticinin Eğitimi” programı düzenledi.

Programda Prof. Dr. Rona Turanlı ve Prof. Dr. Ünal Özden tarafından “Bilimsel Araştırma Yöntemleri” konusunda bilgilendirmeler yapıldı. Dr. Öğr. Üyesi Ferzan Curun tarafından gerçekleştirilen “Ben Kimim” eğitimi ise katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi.

Sağlık Bilimleri Fakültesinin mesleki gelişime yönelik olarak düzenlediği “Eğiticinin Eğitimi” programlarının farklı tarihlerde farklı oturumlarla devam edeceği belirtildi.