Mezuniyet Oyunu Büyük Alkış Aldı

4. Sınıf Öğrencileri “Haldun Taner Kabare” İsimli Oyunu Sahneledi

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü 4. Sınıf öğrencileri Haldun Taner ve Ferhan Şensoy tarafından yazılan “Haldun Taner Kabare” adlı tiyatro oyunuyla 16 Mayıs 2016 tarihinde Alev Ofluoğlu Konferans Salonunda sahneye çıktılar.

Haldun Taner’in 100. Doğum yılı olması sebebiyle Prof. Dr. Erhan Tuna ve Öğr. Gör. Handan Bayındır Tuna tarafından sahneye koyulan ve müziklerini Öğr. Gör. Kutup Ata Tuncer’in yaptığı “Haldun Taner Kabare” adlı oyunda Sercan Can, Özlem Atağ, Seren Konyalı, Mert Özmen, Barış Demirtürk, Ezgi Doğan, Zeynep Dengiz ve Fazıl Tatar rol aldı.

Bir senelik titiz bir çalışmanın sonucu olarak ortaya çıkan ve iki perdelik bir oyun olan “Haldun Taner Kabare”, aynı zamanda 4. Sınıf öğrencilerinin mezuniyet projesi olma niteliğini taşıyor. Oyun, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi akademik ve idari birimlerinin, öğrenciler ve ailelerinin de aralarında bulunduğu geniş bir seyirci kitlesi tarafından beğeniyle izlendi.