Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğrencileri Beyaz Önlüklerini Giyindi

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü ile Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğrencileri beyaz önlüklerini giyindi.

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Azmi Ofluoğlu, Fakülte Dekanları, Akademisyenler, Öğrenciler ve Öğrenci Velilerinin katılımıyla Alev Ofluoğlu Konferans Salonunda gerçekleşen etkinlikte, açılış konuşmasını Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cüneyt Ulutin yaptı.

Konuşmasına tüm katılımcılara teşekkürlerini ileterek başlayan Prof. Dr. Ulutin, öğrencilere “Meslekte farklı bir basamağa adım attınız. Teorik eğitimi tamamlayıp, pratik eğitime geçiş yapıyorsunuz. Anne sütü kadar ak olması dileğiyle bugün sizlere beyaz önlüklerinizi giydireceğiz.” dedi

Kürsüyü, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü adına Prof. Dr. Mehmet Ünal, Beslenme ve Diyetetik Bölümü Adına ise Yrd. Doç. Dr. Angelos Sikalidis devraldı. Konuşmacılar teşekkürlerini ilettikten sonra, akademisyenlerin de katılımı ile öğrenciler beyaz önlüklerini giyindiler.