Sahne Sanatları Öğrencileri Büyük Alkış Aldı

Frida, Bir Delinin Hatıra Defteri, Poe’dan Üç Öykü ve Kendini Suçlamak Oyunları Sahnelendi

Bir senelik titiz bir çalışmanın sonucu olarak ortaya çıkan “Frida”, “Bir Delinin Hatıra Defteri”, “Edgar Allan Poe’dan Üç Öykü” ve “Kendini Suçlamak” adlı oyunlar 4. Sınıf öğrencilerinin Bireysel Proje dersi kapsamında yer alıyor.

Frida

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü öğrencilerinin Öğr. Gör. Handan Bayındır Tuna’nın süpervizörlüğünde düzenlemiş olduğu “Frida” adlı tiyatro oyunu 6 Haziran 2016 tarihinde saat 13.00’te Alev Ofluoğlu Konferans Salonunda gerçekleşti. “Frida” adlı oyunda 4. Sınıf öğrencimiz Özlem Atağ sahneye çıktı.

Bir Delinin Hatıra Defteri

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü 4. Sınıf öğrencilerinin Öğr. Gör. Handan BAYINDIR TUNA’nın süpervizörlüğünde düzenlemiş olduğu “Bir Delinin Hatıra Defteri” adlı tiyatro oyunu 6 Haziran 2016 tarihinde saat 14.30’da Dans Salonu’nda gerçekleşti. “Bir Delinin Hatıra Defteri” adlı oyunda 4. Sınıf öğrencimiz Fazıl Tatar oynadı.

Edgar Allan Poe’dan Üç Öykü

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü 4. Sınıf öğrencilerinin Öğr. Gör. Handan BAYINDIR TUNA’nın süpervizörlüğünde düzenlemiş olduğu “ Edgar Allan Poe’dan Üç Öyykü” adlı tiyatro oyunu 6 Haziran 2016 tarihinde saat 16.00’da Aleve Ofluoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleşti. “Edgar Allan Poe’dan Üç Öykü” adlı oyunda 4. Sınıf öğrencilerimizden Sercan Can sahneye çıktı.

Kendini Suçlamak

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü 4. Sınıf öğrencilerinin Öğr. Gör. Handan BAYINDIR TUNA’nın süpervizörlüğünde düzenlemiş olduğu “Kendini Suçlamak” adlı tiyatro oyunu 6 Haziran 2016 tarihinde saat 19.00’da Dans Salonu’nda gerçekleşti. “Kendini Suçlamak” adlı oyunda 4. Sınıf öğrencilerimizden Seren Konyalı sahneye çıktı.

Oyunlar üniversitemiz akademik ve idari birimleri ile öğrenciler ve ailelerinin de aralarında bulunduğu geniş bir seyirci kitlesi tarafından beğeniyle izlendi.