“Şehir” İsimli Oyun, Beğeniyle İzlendi

4. Sınıf Öğrencileri, Bireysel Projelerini Sahneledi

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Sahne Sanatları Bölümü 4. Sınıf öğrencileri, Yunan oyun yazarı Loula Anagnostaki tarafından yazılan “Şehir” adlı tiyatro oyunuyla 18 Mayıs 2016 tarihinde Alev Ofluoğlu Konferans Salonunda sahneye çıktılar.

Prof. Dr. Erhan Tuna’nın yönettiği, Öğr. Gör. Handan Bayındır Tuna’nın süpervizörlüğünü üstlendiği “Şehir” adlı oyunda, 3. Sınıf öğrencileri Ülkü Şahin, Rasim Yetişkin ve 4. Sınıf öğrencisi Hikmet Kırmızıkaya rol aldı.

Bir senelik titiz bir çalışmanın sonucu olarak ortaya çıkan “Şehir” 4. Sınıf öğrencilerinin Bireysel Proje dersi kapsamında yer alıyor. Oyun üniversitemiz akademik ve idari birimleri ile öğrenciler ve ailelerinin de aralarında bulunduğu geniş bir seyirci kitlesi tarafından beğeniyle izlendi.