The SlimFit’in Kurucusu Mehmet Akif Atay Konuğumuz Oldu

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi “Girişimcilik” dersi kapsamında “Her Öğün Girişimcilik” isimli konferans düzenlendi.

Alev Ofluoğlu Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe The SlimFit ve The Fit Menu firmalarının kurucusu Uzman Diyetisyen Mehmet Akif Atay katıldı.

Markalarının kuruluş süreci hakkında bilgiler verdikten sonra sistemin işleyişini öğrencilere aktaran Uzm. Dyt. Atay “SlimFit’te ilk başta kişinin kan tahlilini alıyoruz; kolesterol, şeker vb. farklı problemler olup olmadığını tespit ediyoruz. Bizim bir ölçüm cihazımız var. Onunla kişinin kas, yağ, ödem seviyesini ölçüyoruz. Sonrasında kişiye özel planlamalar yapıyoruz. Diyet şeflerimiz günlük yemekleri yaptıktan sonra, öğünler özel paketlerle paketlenip kişinin evine gönderiliyor. İşin fiziksel ve psikolojik kısımlarında ise uzman ekibimizle bireylerin ihtiyaçlarına cevap veriyoruz.” dedi.

Firmanın girişimcilik sürecine değinen konuşmacı, pazarlamanın önemine vurgu yaparak “İşin pazarlama kısmı çok önemli. Çok iyi bir iş yapmanız, sonuç odaklı olmanız, başarılı olmanız yetmiyor. Pazarlama kısmını da öğrenmek gerekiyor. Özellikle sosyal medya mecralarını doğru bir şekilde yönetebilirseniz, yaptığınız işten çok daha fazla fayda sağlayabilirsiniz. Küçük orta işletmeli işletmeler Türkiye’yi temsil edecekse, Dünya’da markalaşıp bir yere gelecekse, doğru kişiyi desteklemek ve bilinçli bir tüketici olmak gerekiyor. Aynı zamanda bende bir tüketiciyim. Tüketiciler olarak bizlerin de küçük ve orta ölçekli girişimcileri daha iyi irdeleyip bir marka değeri katmamız gerekiyor. ” dedi.

Toplu fotoğraf çekimi ve çiçek takdiminin ardından etkinlik sona erdi.