Üniversitemizi Yasa Boğan Kaza

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi İngilizce Mütercim Tercümanlık Bölümü öğrencisi Çağlar Yılmaz ve iki arkadaşı doğum gününden döndükleri sırada geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybetti.

Öğrencimiz Çağlar Yılmaz ile 4 arkadaşını taşıyan araç, Cumartesi gecesi saat 02.30 sıralarında İstanbul Sefaköy'de karşı yönden gelen bir başka aracın direksiyonu üzerlerine kırması nedeniyle kontrolden çıkarak savruldu. Görgü tanıklarının ifadesine göre, öğrencimiz Çağlar Yılmaz, Anadolu Üniversitesi öğrencisi Ozan Börekçi ve Deniz Ulaş Saral, kaza sırasında arka kapıdan yola fırlayarak hayatlarını kaybettiler. Araçta bulunan diğer 2 arkadaşları ise kazayı yara almadan atlattı. Kazaya sebebiyet veren ve alkollü olduğu ileri sürülen araç sürücüsü ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi ailesi olarak kazada hayatını kaybeden öğrencimiz ile arkadaşlarına Allah'tan rahmet, ailelerine ise sabır ve başsağlığı dileriz.