3.Üniralli Yarışmasından Kupayla Döndük

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Paramedik öğrencileri, bu yıl üçüncüsü düzenlenen “ÜNİRALLİ” yarışmasında genel klasmanda 3.lük kupası aldı. Kupanın yanı sıra; Taşıma Etabı 2.liği ve Pediatrik Aciller Etabı 3.lüğü de kazanan ekip, üniversitenin gurur kaynağı oldu.

Bu yıl Paramedik Derneği (PAR-DER) İstanbul İl Komisyonu tarafından 18 Kasım 2016 tarihinde Avrupa Komuta Kontrol Merkezi’nde düzenlenen “3. Üniversiteler Arası Ambulans Rallisi” yarışmasına farklı üniversitelerden 18 ekip katıldı.

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programı öğrencileri Sümeyye Altunalan, Edanur Polat, Burak Özdemir ve Oğuzhan Bahçekapılı’dan oluşan ekip, “Taşıma”, “Travma”, “Kardiyak Aciller”, “Çevresel Aciller”, “Özel Durumlar”, “Triyaj”, “Pediatrik Aciller” ve “Nörolojik Aciller” olmak üzere sekiz farklı etapta rakipleriyle kıyasıya yarıştı.

19 Kasım 2016 tarihinde Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlenen II. Resusitasyon Sempozyumu’nun ardından düzenlenen ödül töreninde, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Ekibi kupa kaldırarak 3. lük ödülü olan AnkaRalli ye katılım hakkı kazandı.

Öğrencilerimizi gerçek hayatta da aynı başarıyla nice hayatlar kurtarmalarını dileyerek, gönülden tebrik ediyoruz.