3M Firmasını Ziyaret Ettik

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü, 3M Customer Innivation Center Müşteri İnovasyon Merkezi’ne teknik gezi düzenledi.

KKD ve Güvenlik İşaretleri dersi kapsamında İSG Bölümü 2. Sınıf öğrencileri için düzenlenen gezi, Öğr. Gör. Aliye Kaşarcı Hakan’ın öncülüğünde gerçekleşti.

3M firmasından Sayın Nevsal Nizamoğlu ve Sayın Pınar Cengiz, firmanın tarihsel gelişimi ve yıllara göre üretim kronolojisi hakkında öğrencilere detaylı bilgiler aktardı.

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi öğrencilerinin, firmanın çeşitli ürünleri tanıma ve kullanma fırsatı buldukları ziyarette, özellikle kişisel koruyucu donanımlardan olan iç haberleşme kulaklık ve yeni teknoloji yangın söndürücü 3M Novec 1230 öğrenciler tarafından ilgiyle karşılandı.