8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart 2017 Saat 14:00 "Yeni Yüzyılın Çalışan Kadınları Fotoğraf Sergisi"

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi İletişim Fakültesinin katkılarıyla, "Yeni Yüzyılın Çalışan Kadınları" konulu bir fotoğraf sergisi düzenleniyor.

8 Mart 2017 Çarşamba Günü Saat 14:00'da Fuaye Alanında yapılacak olan etkinlik için, Öğr. Gör. Eren Aytuğ’un koordinatörlüğünde, 60 Akademik ve İdari kadın çalışanın fotoğrafı çekilerek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü hakkındaki düşünceleri alındı.

Serginin hazırlığı, İletişim Fakültesi Araştırma Görevlileri ve İletişim Fakültesi Öğrencileri Tarafından yapıldı.

8 Mart 2017 Saat 14:30 "Medya ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği"

Gazeteci ve CNNTÜRK TV Uzman Muhabiri Göksel Göksu, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" kapsamında, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesine konuk olacak.

"Medya ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği" konusunun ele alınacağı konferans, saat 14:30'da Alev Ofluoğlu Konferans Salonunda yapılacak.