Aklıma Bir Fikir Geldi” İsimli Serginin Açılışı Yapıldı

Açılışa RATEM Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Gürsoy ve Ekibi Katıldı

Üniversiteler Arası İletişim Fikirleri Yarışması “Aklıma Bir Fikir Geldi” isimli sergi, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Cevizlibağ Merkez Kampüsünde açıldı.

Açılışa RATEM (Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Gürsoy, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Alev Ofluoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ayşegül Topal Sarıkaya, Prof. Dr. Emir Tan, Rektör Danışmanı Yakup Hayırlıoğlu, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aysel Aziz ve çok sayıda akademisyen katıldı.

Kurdele kesimi ile başlayan açılış, RATEM Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Gürsoy’un sergi hakkında İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Yönetim Kurulu Üyelerine ve akademisyenlere verdiği bilgilerin ardından sona erdi.

“Aklıma Bir Fikir Geldi” isimli Sergi, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Cevizlibağ Merkez Kampüsünün girişinde sergileniyor.